Siivoojia leipomokohteeseen Lappeenrantaan!
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaillemme?


Etsimme SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan!


Tehtävässä työskentelet leipomokohteessa. Vastuullasi on tuotantotilojen koneiden ja lattioiden pesut käsi -ja konemenetelmin. Odotamme sinulta joustavaa asennetta, sillä työt sijoittuvat enimmäkseen viikonlopuille, mutta töitä tehdään tarpeen mukaan myös arkisin. Työaika on päivässä vähintään 4h kerrallaan klo 06:00-04:00 välillä. Viikossa tunteja kertyy 4-25h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka etsii mahdollisuutta lisäansioihin siivoustyön parissa ja pystyy sitoutumaan erilaisiin työvuoroihin.


Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa, koska työ on fyysisesti kuormittavaa. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä. Kohteen sijainnista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti asiakaskohteeseemme.


Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä. Työturvallisuus on meille tärkeää ja mahdollistamme työntekijöidemme hyvinvoinnin tarjoamalla ajantasaiset sekä ergonomiset työskentelyvälineet.


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 2.12.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot