Siivoojia lauantaille pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme neljää reipasta ja asiakaspalveluhenkistä lauantaiSIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta erilaisissa kiinteistöissä. Töitä on eniten lauantaisin, mutta tilanteen mukaan myös kaikkina viikonpäivinä, tunnista 7,5 tuntiin per päivä. Työaika sijoittuu klo 6 - 22 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, tarvittaessa töihin kutsuttava. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Valituille henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle, mikäli asiakaskohteessa sitä edellytetään.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia tehtävät sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Toivomme työhön valitulla olevan auto, jotta siirtyminen kohteesta toiseen olisi sujuvaa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan todelliseksi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2021.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot