(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Lapualle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA koulukohteeseemme Lapualle.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous oppilaitosympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi kahdessa vuorossa arkisin klo 6-21 välille. Työtä tehdään kahden hengen tiimissä, josta toisella on kokoaikainen ja toisella osa-aikainen työsuhde. Osa-aikaiselle työntekijälle kertyy työtunteja 20-37,5h/vko, mutta mahdollisuus on halutessasi saada lisätunteja samasta kaupungista, jolloin työsuhde voi olla kokoaikainen. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä. Edellytämme valituilta toimitila- tai laitoshuoltajan koulutusta. Alan kurssit katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.11.2018. Perehdytys tehtäviin alkaa joukuun lopulla 2018. Työ alkaa tammikuun alussa 2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -