Siivoojia Lappeenrantaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme Lappeenrantaan vakituisia SIIVOOJIA vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään.


Tulet työskentelemään osana suurempaa ISS:n asiakastiimiä, ja pääset keskittymään työssäsi vain yhden asiakkaamme asuinkiinteistöihin. Työtä tehdään pääosin arkisin kello 8-16 välillä, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työ on vakituinen sekä kokoaikainen ja alkaa 1.7.2019.


Etsimme nyt itsenäisiä ja kehityshenkisiä asiakaspalvelun ammattilaisia. Sinulla on jo aiempaa siivouskokemusta mielellään useamman vuoden ajalta ja alan koulutus. Ymmärrät oman työsi merkityksen asiakkaamme menestyksen kannalta ja kykenet ratkomaan työssäsi esiin nousevia haasteita itsenäisesti. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä sinua tukee lisäksi moniammatillinen tiimimme. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi 26.5.2019  mennessä.


Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265856
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta