(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Lappeenrantaan osa-aikaiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Lappeenrantaan 
 
SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (15h/viikko). Tehtävä sopii erityisesti aamuvirkulle, sillä työvuorot alkavat arkisin kello 5:30. Kohteessa ei työskennellä yksin, vaan pääset osaksi isompaa iloista ja tekevää porukkaa. Täytettäviä tehtäviä on kaksi.
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Kun pääset jyvälle asioista, työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa tarvittaessa apua. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
  
Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.8.2019 mennessä. Odottelemme jo uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli p. 050 470 2457