(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia (Lappeenranta-Imatra)
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA Lappeenranta-Imatra -alueelle eripituisiin keikkaluontoisiin työsuhteisiin.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat ovat esimerkiksi toimisto-, myymälä- ja teollisuuskohteita. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan muutamasta tunnista täysiin työpäiviin, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi