(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Länsi-Tampereelle
Pirkanmaan Voimia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Pidätkö tavarat järjestyksessä ja pinnat puhtaana? Haemme siivoojia Länsi-Tampereen alueelle päivätyöhön. Olit sitten uusi lupaus tai jo ammattilainen, laita työhakemus!

Työ keskittyy pääosin Länsi-Tampereen alueen koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista, mutta tarjolla on myös iltaa ja viikonloppuja. Etuna on aikaisempi kokemus siivoustyöstä, mutta asenne on se, joka ratkaisee. Jos siis olet reipas ja oma-aloitteinen, sillä pääsee jo pitkälle! Tarvittaessa voimme kouluttaa sinut siivouksen tehtäviin.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Me tarjoamme sinulle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Jos palikat kolahtaa kohdilleen, mahdollisuutena on myös työllistyä suoraan asiakkaalle.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.