(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia, Lahti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haluaisitko työskennellä osa-aikaisesti? Oletko oma-aloitteinen ja ripeä työntekijä ja kiinnostunut puhtauspalvelualasta? Tule Personalhusetille!

Haemme jatkuvalla haulla SIIVOOJIA keikkatyöhön Lahteen ja lähialueille.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla esimerkiksi porras-, koulu-, toimisto- tai muuta yleissiivousta. Asiakaskohteet voivat vaihdella Lahden alueella ja työajat sijoittuvat tavallisesti aamuihin ja iltoihin. Tarjoamme pääasiassa keikkaluontoista työtä, jolloin voit ottaa työvuoroja vastaan oman tilanteesi ja aikataulusi mukaan.

Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja/tai oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi tähän hakuun. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja keikkoja on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä asiakastarpeiden mukaisesti.

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Tehdään yhdessä #hyväätyötä!