Siivoojia lähiliikenteen junakalustosiivoukseen
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 

Oletko itseohjautuva yötyöhon valmis ahkera tekijä?

Haemme nyt useita SIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin vastaamaan lähijunien siivouksesta!

Työnsuorituspaikkana toimivat Helsingin asema sekä Ilmalan varikko. Tehtävät pitävät sisällään monipuolisia siivoustehtäviä junakaluston parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta ja kykyä tehdä työtä itsenäisesti sekä valmiutta yötyöhön. 

Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, ja haastattelut tullaan pitämään suomeksi. Työ on luonteltaan fyysistä. Aiempi kokemus siivousalalta luetaan hakijan eduksi.

Työaika tehtävissä on kokoaikainen. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen rooli mielenkiintoisten siivoustehtävien parissa vaihtuvassa työympäristössä!

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446347
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Helsinki