Siivoojia Kuopioon
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän huippujengiin ja tule meille

 

OSA-AIKAISEKSI TAI KOKOAIKAISEKSI SIIVOOJAKSI KUOPIOON

 

Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan vaihtelevien kohteidemme päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Tehtävänäsi on huolehtia toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistöjen energiatehokkuudesta. Kohteissa työskennellään sekä ilta- että aamuvuoroissa ja tässä pestissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työmäärään ja -alueeseen itse! Voit siis työskennellä meillä joko osa-aikaisesti tai halutessasi voimme koota paketin kohteistamme myös kokoaikaiselle pestille.

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta - jos huomaat esimerkiksi likaisen ikkunan tai rikkinäisen paperiannostelijan, otat asiasta koppia ja hoidat sen eteenpäin. Kokemus ja koulutus alalle katsotaan eduksi, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä – opetamme kaiken muun paitsi timanttisen asenteen! B-ajokortista on etua, sillä se mahdollistaa laajemman liikkumisen kohteiden välillä.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, kysy rohkeasti asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478726
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kuopio