(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopion tiimiimme lisää reippaita työkavereita.   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhteet ovat vakituisia, ja joko koko- tai osa- aikaisia (25h/viikko). Kokoaikaiseen työsuhteeseen etsimme aamuvuorojen ystävää, sillä työvuorot ovat arkisin kello aamu kuudesta kello kahteen. Iltavuoromme taas alkaa kello neljä iltapäivällä ja päättyy kello yhdeksän illalla.  Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Kohteeseen pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.    Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen ylläpito- ja perussiivouksesta yhdessä työkavereidesi kanssa. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.    Tässä työssä tarvitset aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutuksen, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinnon. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa, odotamme jo uusia työkavereitamme, ja voit laittaa meille hakemuksen vaikka heti. Hae tehtävään kuitenkin viimeistään 21.2. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi kumpi tuntimäärä sopii elämäntilanteeseesi parhaiten.   Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13 – 14 Kirsi Vehnesalo p. 040 201 4015.    Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).