(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017
Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Etsitkö työtä nyt syksyn ja loppuvuoden ajalle?

Haemme nyt SIIVOOJIA KUOPIOON eri mittaisiin määräaikaisuuksiin.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa, tai perussiivoustöitä kuten vahauksia tai ikkunanpesua. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa määräaikaisuuksissa. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen!

Toivomme sinulta reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Aiempi kokemus siivoustyöstä ei ole pakollinen, mutta siitä on etua. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto ovat eduksi, mutta eivät pakollisia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.9.2017. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/