(Poistunut julkaisusta)

SIIVOOJIA Kouvolaan
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Vahvistamme Kouvolan yksikköämme

Haussa reippaita ja energisiä

SIIVOOJIA Kouvolaan

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista ja otteesi työntekoon on reipas ja aikaansaava, olet myös halukas omaksumaan uusia tehtäviä. 

Etsimme ensisijaisesti aikaisempaa siivouskokemusta omaavia henkilöitä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Kohteet ja tehtäväkuvat vaihtelevat ja perehdytämme sinut valittuihin tehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Osa-aikaiset tehtävät soveltuvat myös opiskelijoille.

Edellytämme B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8.00 - 16.00 

palveluesimies Arja Oksanen +358 44 4124 513 arja.oksanen@rtkpalvelu.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytämme paikat heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 30.9.2020.


Palveluesimies

Arja Oksanen

+358 44 4124 513

arja.oksanen@rtkpalvelu.fi

Asentajankatu 6 45130 Kouvola