Siivoojia kouluympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA HELSINKIIN, ETELÄ-HAAGAAN!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta kouluympäristössä. Työvuoroja on arkisin ja lauantaisin klo 6:00-21:00 välillä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia (12-24h/viikko) ja (20-30h/viikko) sekä vakituisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan 11.8.2021.


Tässä tehtävässä tarvitset oikeaa asennetta! Teet laadukasta siivoustyötä osana huipputiimiämme, joka perehdyttää sinut tehtävään. Odotamme sinun omaavan hieman käytännön kokemusta siivoustyöstä, mutta tärkeintä meille on asenteesi - aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Työ on fyysisesti raskasta ja kohteessa on paljon portaita, joten hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Omaat positiivisen vireen työntekoon ja oma-aloitteisuutesi sekä ahkeruutesi näkyvät työssäsi päivittäin. Tässä kohteessa asiakkaitamme palvellaan suomen kielellä, joten sinun tulee hallita kieli hyvin.


Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Meillä ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.8.2021. Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana, mutta paikka täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot