(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia koulutuspilotointiin Lahteen
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Varmistamme palvelujemme sekä toimintamme laatua itsearviointien ja omavalvonnan avulla: Teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä sekä laatukierroksia. Puhdistuspalvelujen ypäristömyönteisyyttä kehitämme itsearvioinnin avulla käyttäen pohjana Joutsenmerkki – kriteeristöä.
Toimenkuva
Haemme Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluille useampaa siivoojaa koulutuspilotointiin.
Koulutus kestää yhden vuoden, jossa koulutetaan ja perehdytetään tehtäviin ja kohteisiin.

Työnhakijan tulee sitoutua koko vuodeksi projektiin.

Koulutuksessa ensimmäisen kuukauden jälkeen tarkistetaan tilanne niin työntekijän, työtehtävään soveltuvuuden ja oppimisen, kuin työnantajankin puolelta.
Koulutuspisteet ovat Lahdessa Jalkarannan monitoimitalo Jalo ja Salpausselän koulu, myös Päijät-Hämeen keskussairaala.
Odotamme sinulta
Etsimme reippaita tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita puhtaanapitoalasta. Sinun tulee olla suomenkielen taitoinen, asiakaspalveluhenkinen ja rohkeasti omatoimisesti töitä tekevä työtekijä
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutusta(esim. laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja) ei vaadita, mutta tämä on ehdottomasti eduksi.
Muut tiedot
Tässä on loistava mahdollisuus kouluttautua uuteen(/tai jo tuttuun) työtehtävään ja mahdollisuus vakinaistua kyseisiin tehtäviin koulutuksen jälkeen!
Jos kiinnostuit täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla jo hakemus meillä soita puh. 03 873200, niin päivitetään tietosi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
1 vuosi, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.