(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia koulukohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä?


Etsimme ripeä otteisia SIIVOOJIA kokopäiväisiin työsuhteisiin Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous koulukohteissa eri puolilla Kuopiota. Kohteita ovat esim. Hiltulanlahden koulu sekä Martti Ahtisaaren koulu. Työajat vaihtelevat kohteen mukaan. Aamuvuoro on klo 6 – 14, iltavuoro klo 14 – 22 ja osassa kohteista tehdään vuoroviikoin sekä aamu että iltavuoroa. Kerrothan hakemuksessasi millaisista työvuoroista olet kiinnostunut. Kaikki työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Työsuhteet alkavat Heinäkuun 2020 loppupuolella.


Tehtävissä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtäviimme aina kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Työkokemuksen siivoustehtävistä sekä alan koulutuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –