(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kouluihin ja päiväkoteihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haetko vakituista siivoustyötä? Oletko jo kartoittanut työkokemusta siivouksen parista? Loistavaa, meillä on juuri sinulle töitä, jatka lukemista!


Haemme nyt SIIVOOJIA osa-aikaisiin työtehtäviin asiakasyrityksillemme Espoon alueelle.

Meillä voit tehdä työtä iltapainoitteisesti joko kolmen tai kuuden tunnin työvuoroissa. Työsuhde on vakituinen ja työkohteina pääasiassa koulut ja päiväkodit. Jos olet kiinnostunut tekemään tämän työn ohella keikkatyötä myös pääkaupunkiseudulla, voit työllistyä kauttamme monipuolisesti erilaisiin siivouskohteisiin.


Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi on mahtavaa, jos olet reipas, palveluhenkinen ja vastuullisen työotteen omaava. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Näillä eväillä varustetun työntekijän laittaisimme mielellämme matkaan asiakasyrityksillemme.


Tarjoamme sinulle vakituisia vuoroja mukavassa työympäristössä, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.


Tästä joustava työ sinulle? Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.10.2019. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi