Siivoojia koulu- ja päiväkotikohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä?


Etsimme ripeäotteisia SIIVOOJIA koulukohteisiin Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous koulu- ja päiväkotikohteissa Jyväskylän keskustan tuntumassa. Etsimme työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työajat vaihtelevat kohteen mukaan. Kokoaikaisissa työsuhteissa aamuvuoro on arkisin klo 6 – 14, iltavuoro klo 14 – 22 mutta muutkin työajat ovat mahdollisia. Osa-aikaisissa työsuhteissa työvuorot sijoittuvat arkipäiviin sekä viikonloppuihin, riippuen asiakkaan tarpeesta. Kaikki työsuhteet ovat vakituisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Työsuhteet alkavat elokuun 2020 loppupuolella.


Tehtävässä edellytämme, että sinulla on alalle sopiva koulutus ja/tai työkokemusta siivoustehtävistä. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja korkean laadun takaamiseksi, sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaamme kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen.Toivomme, että olet tarkka ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilareita. Lisäksi työssä toimimiseen tarviset sujuvan suomen kielen taidon. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle
turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 12.7.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä 2020 tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367389
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä