(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia koulu- ja päiväkotikohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haluatko olla luomassa puhdasta ja turvallista ympäristöä ympärillesi?

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KOKO- ja OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA Itä-Helsinkiin koulu- ja päiväkotikohteisiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous koulu ja päiväkotiympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-18 välille. Osa-aikaisissa tehtävissä työtunteja on 4-6 h/pvä ja 20-30 h/vko, kokoaikaisissa tehtävissä 37,5 h/vko.

Katsomme eduksi alalle soveltuvan koulutuksen, kokemuksen sekä kurssit. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, iloista palveluasennetta ja suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen työote ja nautit tehtävistä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen. Päiväkotiympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä. Hakuaika päättyy 22.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -