Siivoojia Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme muutamia SIIVOOJIA Kotkaan.


Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa monipuolisissa siivoustehtävissä. Työaika sijoittuu arkipäiville sekä lauantaille klo 6.00–15.00 välille. Työsuhteesi voi olla osa-aikainen tai tarvittaessa töihin kutsuttava. Molemmat tehtävät ovat määräaikaisia 31.10.2021 asti. Töitä on työsuhteesta riippuen 15 - 37,5 tuntia viikossa; lauantaisin työpäivän pituus on n. 3 h.


Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Asenne ratkaisee! Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.7.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot