(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Kotkaan
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haluaisitko sinä olla avainasemassa huikean asiakaskokemuksen tarjoamiseksi? Innostaako sinua ilahduttaa omalla aktiivisella työlläsi muita tilojen käyttäjiä? Hienoa, niin meitäkin! Ethän siis karkaa mihinkään, etsimme nyt kahta

 

SIIVOOJAA KOTKAAN

 

Kyseessä on osa-aikatyö, jossa pääset huolehtimaan virastotalojen kokonaisvaltaisesta toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Työt kohteissa sijoittuvat maanantain ja lauantain välille iltapäiväaikaan ja työtunteja on tarjolla 20-30h/vko.

 

Meillä pääset pitkälle aktiivisella työotteella ja hyvällä työmoraalilla. Asiakkaita ilahduttava hymy ja palveluasenne ovat valttikorttejasi! Lisäksi arvostamme kykyäsi toimia kohteessa itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. On aina eduksesi, jos sinulta löytyy kokemusta siivoustyöstä entuudestaan, plussaa on myös puhtauspalvelualan tutkinto. Tärkeintä meille on kuitenkin motivoitunut ja innostunut asenteesi!

 

Me perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja varmistamme jatkossakin osaamisesi ylläpidon ja kehityksen erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Lisäksi saat esimiehen täyden tuen työllesi ja asianmukaiset työvälineet helpottamaan arkeasi. Ison talon henkilöstöetuudet ovat myös sinua varten!

 

Kiinnostuitko? Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

Jos jokin jäi mietityttämään, kysy rohkeasti osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo