(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kokopäivätyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja monipuolisista tehtävistä? Haluatko vaihtelevuutta työpäiviisi?


Etsimme Siivoojia kokopäivätyöhön Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpito, - sekä perussiivoukset eri kohteissa Kuopion alueella. Kohteina ovat esimerkiksi toimistot, kokoustilat sekä rakennustyömaat. Työkohteesi vaihtelee lähes päivittäin eikä yksikään päivä ole samanlainen. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä klo 6 – 22 välillä asiakkaan tarpeen mukaan joten olethan joustava työaikojen suhteen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet aidosti alasta kiinnostunut moniosaaja tai sellaiseksi haluava. Olet nopea oppimaan ja otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta. Erilaiset työvälineet eivät sinua pelota ja olet valmis opettelemaan niin yhdistelmäkoneen kuin nosturikin käytön. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja utelias. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -