Siivoojia kokoaikaisiin työsuhteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko siivoustyön vahva ammattilainen, jolta luonnistuvat vaativammat peruspesutkin ja itsenäinen työskentely on se omin juttu?

Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle useita ammattitaitoisia SIIVOOJIA kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvassasi vastaan RTK-Palvelun Tampereen alueen monipuolisten siivouskohteiden sopimuksen mukaisista siivouksista. Kohteet vaihtelevat liikekiinteistöistä teollisuuskohteisiin.

Tarpeet kohteiden ja suoritettavien siivoustehtävien suhteen ovat vaihtelevia päivittäin, joten hakijoilta edellytetään joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Työtä tehdään sekä aamuisin ja iltaisin ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Etsimämme tekijä on asiakaspalvelulähtöinen siivoustyön ammattilainen aktiivisella työotteella, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme hakijalta vähintään useamman vuoden kokemusta alalta ja vaativimmista siivoustehtävistä. Hakijan eduksi luetaan alan soveltuva koulutus sekä B-luokan ajokortti.

 

Työsuhde ja palkkaus

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle. Työaika tehtävissä on kokoaikainen (37,5 h viikossa), työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä on TES PR 5 (12,76 €/h).

 

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on itsenäinen rooli mielenkiintoisten siivouskohteiden parissa, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia. Uusille henkilöille on tiedossa kattava perehdytys asiakaskohteisiin ja RTK-Palvelun toimintatapoihin, ja päivittäistä työssäsi onnistumista tukee tiivis kiinteistöalan ammattilaisten tiimi.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle vakituisiin työsuhteisiin. RTK-Palvelun pitää huolta työntekijöistään mm. kattavien konsernietujen muodossa ja kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittymään työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot