(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme reippaita Siivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen Joensuuhun.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivoukset Joensuun alueella. Kohteina ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit sekä virastot. Työtä tehdään arkisin klo 6 -14 ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! aiempaa kokemusta koulusta tärkeämpää on innokas asenne työntekoa kohtaan, halu oppia uuttaa ja kantaa vastuuta omasta työstä. Olet nopea oppimaan, otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta ja olet valmis opettelemaan erilaisten siivouskoneiden käytön. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti, joten tarvitset vain ennakkoluulottoman asenteen ja uteliaisuutta uusia asioita kohtaan.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Työssä tarvitset lisäksi suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.10.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –