(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Pidätkö fyysisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme reippaita SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Oulun yliopistolle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme erilaisista ylläpitosiivoustehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja työaika on arkisin klo 5 – 14 välillä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Arvostamme enemmän intoa sekä halua oppia ja siksi et välttämättä tarvitse alan koulutusta tai kokemusta. Katsomme aikaisemman siivous kokemuksen sekä alan koulutuksen eduksi. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, olet ripeä sekä omaat positiivisen asenteen työntekemistä kohtaan. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.2.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -