(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kokoaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nytIisalmeen  reippaita
 
SIIVOOJIA
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö toiveesi mukaan joko ilta- tai aamuvuorossa. Aamuvuoro on 6-14 ja iltavuoro 14-22. Kerrothan hakemuksessasi kummasta vuorosta olet kiinnostunut. Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä alan koulutus esimerkiksii laitoshuoltajan tutkinto, hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa.Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 4.11.  mennessä hakulomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-15 palveluohjaaja Virpi Huttunen, p. 0403014006. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).