Siivoojia Keski-Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA keikkatöihin asiakasyrityksellemme Järvenpään ja Keravan alueelle.

Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti remonttien loppusiivouksiin. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä ja työtä on ainakin viikoksi kokoaikaisesti tarjolla, mahdollisesti pidempään. Työ alkaa mahdollisimman pian, jo tällä viikolla. Kauttamme sinulla saattaa olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen ja edetä puhtaanapitoalalla uusiin tehtäviin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä, mutta niin kliseistä kuin se onkin, asenne ratkaisee! Erityisesti siis toivomme, että olet innokas oppimaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 16.5.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot