(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätyöntekijöiksi
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018
Haluatko sinä olla osana ISS Siivouspalveluiden kesätyöntekijöiden tehojengiä?

Etsimme nyt kymmentä osaavaa SIIVOOJAA kesätöihin Vekarajärvelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpito- ja perussiivouksesta kokopäiväisessä työssä. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Työaika sijoittuu klo 6-18 välille arkisin. Työn alkaminen ja työsuhteen kesto voidaan sopia.

Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus lasketaan eduksi. Lisäksi tärkeä ominaisuus työssä menestymiselle on reipas työote ja asiakaspalvelutaitoisuus. Tehtävässä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työpaikan sijainnin ja aamuvuoron alkamisajan takia. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi. Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika on 15.4.2018 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -