(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätyöhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA Raisioon!

 

Tarjoamme siivoustöitä Raisiossa sijaitsevan elintarviketeollisuuden kohteessamme. Tehtävänä on huolehtia toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työt alkavat aamuisin joko klo 6:00 tai 6:30 ja viikossa työtunteja ehtii kertyä täydet 37,5 tuntia, joten kesärahojen tienaaminen on taattu! Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, joten ehdit viikoloppuisin nauttimaan kesästä!

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Alla olevan kulkupelin katsomme ehdottomasti eduksi! Tuotantotilojen siivous vaatii täysi-ikäisyyttä.

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla -sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner