(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätyöhön Imatralle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia

KESÄKSI 2019 IMATRALLE

Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työajat vaihtelevat tuurattavan kohteen mukaan n. 20 - 37,5 h/vko. Pääsääntöisesti töitä paiskitaan ma-pe alkaen klo 6, mutta myös ilta- ja viikonlopputöitä on joissakin kohteissa tarjolla.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla oheista linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät hyvällä työasenteellaan ja valmiudellaan siivoustyöhön ja positiivisiin asiakaskohtaamisiin.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!