Siivoojia kesätyöhön Hangon alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA Hangon alueelle!

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porras- ja ulkoalueisiin. Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös lauantaisin.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Osaan Hangon kohteistamme tulee suorittaa turvallisuusselvitys ja lääkärintarkastus ennen töiden aloitusta.

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla -sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253054
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointi (offre29744043.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +35810636111
  • Sijainti: Hanko