Siivoojia kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa!
Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN KIRKKONUMMEN alueelle. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme


Kesätyöntekijänä työskentelet ylläpito- tai perussiivoustehtävissä erilaisissa asiakaskohteissamme, joita erilaisia aina toimistoista tehtaisiin. Työvuorot määräytyvät kohteen mukaan ja suurin osa kesätöistä sijoittuu touko-elokuulle. 


Toivomme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Osassa kohteista valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmaan täällä


Järjestämme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, johon lähetämme kutsut sähköpostilla. Videohaastattelua ei tarvitse jännittää, vaan olla vain oma itsensä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234193
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kirkkonummi