(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko vielä vailla kesätyöpaikkaa ja etsit mukavaa tekemistä päiviisi? Sinä voit olla seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon kartuttamaan työkokemusta!


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA KESÄTYÖHÖN tiimiimme Tampereelle Hervantaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat kaupan alan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta, pullojen palautuspisteestä ja ostoskärryjen keruusta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin klo 07-23 välille. Työt alkavat kesäkuun aikana.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat paikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä ison talon tuen. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.5.2018. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -