(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätöihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt SIIVOOJIA kesätöihin keikkaluontoiseen työsuhteeseen. Keikkojen pituudet vaihtelevat päivästä useampaan viikkoon.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa, tai perussiivoustöitä kuten vahauksia tai ikkunanpesua. Työvuorot painottuvat arkeen, mutta toisinaan vuoroja voi olla tarjolla myös viikonloppuisin. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti. Meillä on kuitenkin tarjolla eri pituisia keikkoja, joten laitathan rohkeasti hakemusta!

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Kesätyöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan kartuttaen samalla arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan myös CV:si. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi