(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätöihin, Winclean Oy, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle siivoojia kesätöihin Tampereen alueelle.

Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta omissa kohteissa. Työkohteet ovat vaihtelevia sopimuksen ja tarpeen mukaan aina toimisto- ja porrassiivouskohteista ravintolakeittiöiden ylläpitosiivoukseen.
 
Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Tärkeää on, että liikkuva työ ja monipuoliset siivouskohteet sopivat sinulle. Tarvittaessa kaikkiin työkohteisiin pääsee kulkemaan bussilla.

Pystyt itse vaikuttamaan työn määrään, töitä on tarjolla sopimuksen mukaan. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin. Työtarve on jatkuva ja työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Wincleanin työntekijänä.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy: sofia.rosvall@nordic.fi.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.