(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätöihin Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

L&T tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt Turun alueelle alkavat nyt!

 

Etsimmekin

 

REIPPAITA SIIVOOJIA


Erilaisiin asiakaskohteisiin, erimittaisiin työsuhteisiin kesän ajaksi. Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen siivouksesta ja jätteiden lajittelusta, asiakaspalvelua unohtamatta! Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

 

Odotamme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Kohteet saattavat sijaita eripuolella Turkua, joten ilmoitathan hakemuksessasi miten pääset liikkumaan työkohteelle.

Hae paikkaa 22.4.2020 mennessä nettisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät motivaatiosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.