(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia kesätöihin pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Tervetuloa Personalhusetille! Kohta päivät ovat jo pitkiä. Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt SIIVOOJIA KESÄTÖIHIN pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia kesätöitä mm. toimistoissa, myymälöissä, teollisuuskohteissa, varastoissa ja ravintoloissa. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Siivoojana teet yleensä ylläpitosiivousta. Kun kokemuksesi ja osaamisesi karttuu, voit tehdä myös perussiivoustöitä (esim. vahauksia) tai ikkunanpesua. Työaika on yleensä arkisin klo 6–14, mutta myös iltatöitä voi olla tarjolla (klo 14–22). On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin heinäkuun loppuun asti. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että kesätyö on hyvä tapa vakuuttaa asenteellaan. Osaamisellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt.

Kesätyöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta viimeistään 24.6.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.