Siivoojia kesätöihin, Forssa
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme SIIVOOJIA kesätyöntekijöiksi FORSSAAN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Työtehtävät pitävät sisällään ylläpitosiivousta asiakaskohteissamme Forssan alueella. Työtä tehdään arkisin klo 6:00-14:00 välillä, vähintään 10h/viikko. Sijaisuus solmitaan sopimuksen mukaan kesäkuun ja syyskuun alun välille. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 


Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, työturvallisuuskortti tai ajokortti eivät ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi. Työssä tarvitset myös suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 09.05.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.

Käytämme kesätyöhauissa videohaastattelutyökalua, mikä on miellyttävä ja helppokäyttöinen toiminto. Sen avulla haluamme antaa hakijoille mahdollisuuden tuoda itsensä ja omia vahvuuksiaan esille joustavasti ja rennosti, sillä se ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Videohaastatteluun tulee jatkoon valituille selkeä ohjeistus ja kutsu sähköpostilla, joten muistathan seurata sähköpostiasi!


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot