Siivoojia kesän tuurauksiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021

Etsimme kiinteistöhuollon asiakkaallemme siivoojia kesänajaksi tuuraus keikoille!

-----------

Työnkuvaan kuuluu erilaiset siivouskohteet ja siivoustehtävät. Työssä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, reipas asenne ja vastuun kantaminen omasta työstä on ratkaisevat tekijät. Työ tehdään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Mainitse hakemuksessa, jos sinulla on mahdollisuus liikkua omalla autolla Joensuun alueella. Osa kohteista sijaitsee automatkan päästä toisistaan ja liikkuminen autolla on luonnollisesti nopeampaa ja helpompaa työpäivän aikana.

Työaika sijoittuu arkipäiville aamuvuoroihin. Tarpeen tullen toivomme tekijältä joustavuutta aikaisiin aamuihin ja työskentelyyn viikonloppuisin.

---------- 

Odotamme työnhakijoilta:

- huolellista ja oma-aloitteista työotetta

- täsmällisyyttä ja joustavuutta työajoissa

- reipasta asennetta työntekoon ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

---------- 

Laita hakemusta tulemaan nettisivujemme kautta ja lisää hakemukseen myös CV. Olemme yhteydessä hakemuksen jättäneisiin henkilöihin hakuajan aikana ja tarjoamme keikkoja jo hakuajan vielä ollessa auki. 

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Sari Taponen
HR-koordinaattori
050 505 8700
sari.taponen@eezy.fi

Koskikatu 13, Joensuu
Eezy

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy Oy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja. Lisätietoja: www.eezy.fi

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot