Siivoojia/ kerroshoitajia Tahkolle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Pidätkö nopeatempoisesta työstä muuttuvassa ympäristössä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!

Haemme energisiä SIIVOOJIA/KERROSHOITAJIA tiimiimme Nilsiän Tahkovuorelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous sekä ravintolan puhtaana pito. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille pääasiassa klo 6–16 välille. Työsuhde on osa-aikainen ja tunteja viikossa on keskimäärin n. 20h. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi. Varmistathan, että sinulla on mahdollisuus kulkea töihin Tahkolle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.8.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot