(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Kemijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Etsitkö työtä tilojen puhtaanapidon parista? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä ja omaat ajokortin? Haemme nyt tiimiimme aurinkoisia SIIVOOJIA!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme tilojen puhtaanapidosta pääsääntöisesti Kemijärvellä, mutta myös Sallan lähialueilla. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä kulkemiseen. Työympäristöinäsi toimivat muun muassa toimistot ja palvelutalot. Työsuhde on osa-aikainen (20-37,5h/viikko) ja määräaikainen 30.06.2021 asti. Työajat sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille klo 6 – 14 välille.


Aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta kokemusta enemmän arvostamme positiivista asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Pystyt kantamaan vastuuta ja toimimaan oma-aloitteisesti sekä asiakaslähtöisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, ja tahtosi on päästä mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla. Työ sisältää jonkin verran myös porrassiivousta, joten hyvä fyysinen peruskunto on suotavaa. Työturvallisuuskortin katsomme eduksi. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Hae mukaan mainioon työporukkaamme ja lähetä meille hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 28.02.2021 asti. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työssä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -