Siivoojia Kemiin ja Tornioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Etsitkö kokoaikaista siivousalan työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!


Haemme SIIVOOJIA asiakkaamme toimipisteille Kemi-Tornion alueelle.


Työskentely tapahtuu Kemissä ja Torniossa teollisuuskohteissa. Työ on täysipäiväistä ja ajoittuu arkipäiville 7–15. Kohteiden vuoksi valittavilta henkilöiltä edellytetään työturvallisuuskorttia. Eduksesi on voimassaoleva työturvallisuuskortti, mutta tarvittaessa sen suorittaminen voidaan järjestää toimeksiantajan puolesta. Turvallisuuden takaamiseksi joko suomen tai englannin hyvä kielitaito on välttämätön. Kohteet sijaitsevat taajaman ulkopuolella julkisten kulkuneuvojen kantaman ulkopuolella, joten oma auto on tarpeen työkohteisiin kulkemisen vuoksi.

Arvostamme kokemustasi siivousalasta mutta tärkeintä on, että haluat oppia uusia työtehtäviä ja suhtaudut työhösi innokkaasti. Työssä tarvitset kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työotteeseen. Töiden aloitus on sovittavissa, kuitenkin mahdollisimman pian. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Täytä hakemuksesi nopeasti oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja antaa Salla Pyhäjärvi: salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391854
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Tornio