(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia keikkatyöhön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme siivoojia keikkatyöhön. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti aamun aikaisiin tunteihin. Mikäli pystyt lähtemään töihin lyhyelläkin varoitusajalla, olet reipas ja oma-aloitteinen, voi tämä paikka olla sinun!

Odotamme sinulta
Kokemus siivoojan työstä tai alalle sopiva koulutus on eduksi mutta ei pakollinen, sillä reipas ja oma-aloitteinen asenne merkitsevät kokemustakin enemmän. Myös ripeyttä ja motivaatiota työn tekemiseen tulee löytyä.

Muut tiedot
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi pian os. www.vmp.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili Eezy VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muulla tavoin aiemmat työkokemuksesi ja muita lisätietoja, jotka koet tärkeäksi mainita tähän tehtävään.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, kouvola.vmp@eezy.fi, (05) 5354344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.08.2020 mennessä.