(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia keikkatyöhön
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Aika kaivaa työkengät esille! Haemme siivoojia keikkatöihin eri asiakasyrityksiimme Kokkolan alueelle. Oletko omatoiminen ja haluat nähdä työsi jäljen? Hae tähän tehtävään ja aloita TYÖsuhde Baronalla!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Haemme siivoojia keikkaluontoisiin töihin Kokkolan alueelle. Töitä on tarjolla asiakkaidemme tarpeen mukaan. Keikkaluontoinen työ tarjoaa joustavasti mahdollisuuksia työskennellä silloin, kun sinulle sopii! Voit siis helposti yhdistää työn arkeesi. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin ja työkavereihin. Tarjoamme myös työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Etuna on jo aikaisempi kokemus siivoustyöstä. Tässä asenne on kuitenkin se, joka ratkaisee: hakemamme työntekijä on reipas ja haluaa oppia uutta. Unelmahakijamme on oma-aloitteinen ja joustava. Työssä vaaditaan myös riittävää suomen kielen taitoa.

Olit sitten jo siivousalan konkari tai uusi lupaus, hae tehtävään jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistuksesi, sekä mahdollinen hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja voi tiedustella kokkola@barona.fi.