(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia keikkatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme Espoon, Kirkkonummen, Nummelan ja Veikkolan alueella.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta erilaisissa kiinteistöissä toimistoista asuinkiinteistöihin. Töitä on tilanteiden mukaan eri viikonpäivinä sekä aamu- että iltavuoroissa ja työtunteja kertyy viikosta riippuen muutamasta tunnista 37,5 tuntiin. Työaika sijoittuu klo 6-22 välille, kaikille viikonpäiville. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia tehtävät sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Toivomme työhön valitulta joustavuutta tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan todelliseksi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.1.2020.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -