Siivoojia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA keikkatöihin asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle.

Siivottavat kohteet voivat olla esimerkiksi toimistoja, myymälöitä, hotelleja ja kotitalouksia. Tarjolla on myös porrassiivousta, peruspesuja ja tehostettua siivousta. Työvuoroja voit tehdä arkisin tai viikonloppuisin aamu- ja iltavuoroissa. Työkeikkojen pituus vaihtelee ja työkohteesta riippuen työvuoroja on tarjolla muutamia päiviä, viikkoja tai kuukausia. Voit tehdä myös useammassa eri kohteessa lyhyempiä työpätkiä. Meidän kautta sinulla saattaa olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen ja edetä puhtaanapitoalalla uusiin tehtäviin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Kohteesta riippuen työ saattaa edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, mutta meiltä löytyy myös työkohteita, joissa kielitaitovaatimuksina englannin kielen taito tai viron kielen taito. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.1.2022. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533186
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Vantaa, Vihti