Siivoojia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA keikkatöihin asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle.

Siivottavat kohteet voivat olla esim. toimistoja, myymälöitä ja hotelleja. Tarjolla on myös porrassiivousta ja peruspesuja. Työskentelet pääasiassa arkisin ja päiväaikaan, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös iltaisin tai viikonloppuisin. Kauttamme sinulla saattaa olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen ja edetä puhtaanapitoalalla uusiin tehtäviin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä, mutta niin kliseistä kuin se onkin, asenne ratkaisee! Erityisesti siis toivomme, että olet innokas oppimaan. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Kohteesta riippuen työ saattaa edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Peruspesuissa edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot