Siivoojia keikkatyöhön Kymenlaaksoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme KEIKKAILEVIA SIIVOOJIA KYMENLAAKSOON.

ISS Direct on paljon pienessä paketissa. ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta erilaisissa asiakaskohteissamme Kymenlaakson alueella. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä klo 6 – 22 välillä, 3 - 7,5h päivässä, 10 - 37,5 h viikossa. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja voimassa 31.8.2021 asti. Mahdollisesti työ jatkuu elokuun jälkeen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti, joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. Tarvitset työssä B-ajokorttia ja katsomme auton käytön eduksi, mutta tarvittaessa tuotantoauto on käytettävissä.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK-taidot ja kommunikoit hyvin suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2021.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot