Siivoojia keikkasiivoustyöhön Ouluun
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

   

SIIVOOJAKSI KEIKKATYÖHÖN

   

Pesti on osa-aikainen ja vakituinen, jossa työtunteja kertyy n. 30h/vko. Työtä tehdään Oulussa ja Oulun lähikunnissa aamu- ja iltapainotteisesti maanantaista perjantaihin. Töissä aherretaan satunnaisesti myös viikonloppuisin. Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista. Työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa, mutta toisinaan työskennellään myös itsenäisesti.

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea joustavuutta ja valmiutta nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi hakija kykenee työskentelemään yksin sekä tiimissä. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Hygieniapassi sekä hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.  

   

 Saat meiltä:  

- Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

- Kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa eli ei hätää, mikäli aikaisempaa taustaa siivousalalta ei vielä ole.

- Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

- Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

- Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.  

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, niihin vastaa mielellään Palvelumestari Lea Forsberg. Voit laittaa viestiä osoitteeseen lea.forsberg@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512222
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu