(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia/ Keikkasiivoojia
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme SIIVOOJIA/KEIKKASIIVOOJIA Turuun sekä lähiseuduille. Siivoustyötä on tarjolla monipuolisesti kotisiivouksista palvelutiskisiivouksiin asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työaikoja on vaihtelevasti tarjolla aamu- tai iltavirkuille, ja työ sopii loistavasti opintojen tai muun työn oheen vaihtelevien työaikojen ansiosta. Työtä on tarjolla satunnaisesti yhdestä päivästä useamman kuukauden kestäviin työsuhteisiin, josta on loistavat mahdollisuudet jatkaa asiakasyrityksessä. Näissä hommissa pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi!

Siivouskokemus on eduksi, mutta ei pakollinen, sillä hyvä asenne siivoustyötä kohtaan ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus on myös eduksi, mutta ei pakollinen. Auto mahdollistaa sinulle vaihtelevan siivousympäristön.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Reipasta työskentelyotetta
  • Iloista työasennetta ja kykyä tarkkaan työskentelyyn
  • Työluvan voimassaoloa 

Eduksi luetaan:

  • Siivouskokemus ja/tai aito motivaatio oppia
  • Ajokortti / Auto
  • Työturvallisuuskortti

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemusta Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/